Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Lengyel Endre gordonkaművész, egyetemi tanár 2018. március 8-án életének 87. évében elhunyt. Közel fél évszázadon át volt a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium vonós tanszakvezető gordonka tanára, a Zeneakadémia tanára, valamint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Budapesti Tanárképző Intézetének gordonka tanára. Egykori tanítványai tisztelettel és szeretettel emlékeznek rá. Emlékét kegyelettel megőrizzük.

 2018. március 13.

GRATULÁLUNK! 

VII. Országos Szakgimnázium Énekverseny díjazottai:

I. korcsoport:   III. helyezett  Wéber Tamás
felkészítő tanár: Deliné Soós Ágnes

II. korcsoport:  II. helyezett Illyés Zsanett  
felkészítő tanár: Szabó Magdolna

                         II. helyezett  Szilágyi júlia
felkészítő tanára: Szűcs Katalin

Ismét távozott iskolánk egyik legendás tanára: Groma Gézáné (Judit néni) életének 92. évében elhunyt. Fizikaóráiról csodálattal és mély szeretettel emlékeznek diákjai.
Emlékét hálás szívvel megőrizzük.

2018. március 12.

2018. március 9., péntek

Idén ismét megrendezésre kerül a BOZSOKI ZENEI FESZTIVÁL, amelynek plakátja megtekinthető ITT
A jelentkezési lap pedig letölthető ITT

Életének 92. évében elhunyt Szilvásy László gordonkaművész, aki iskolánknak közel fél évszázadon keresztül volt tanára. Generációk sora nőtt fel vezetése mellett, sokan emlékeznek rá, mint zenei fejlődésük meghatározó személyiségére. Emlékét kegyelettel megőrizzük.

A gyászjelentés, a temetéssel kapcsolatos információk ITT olvashatóak.

  A kötelező szolfézs pályaalkalmassági meghallgatás betekintése 2018. március 8-án 10-12 óráig lesz a Titkárságon (103. szoba).

2018. február 20-án, kedden nyílt napot tartanak a Hangszerészképzőben, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a különböző hangszerész szakmákkal és azok mai mestereivel. További információ ITT

2018. február 12-én iskolánkba látogatott Kemenes András, a Zeneakadémia tanára. A Ferencsik teremben tartott kurzuson az országos versenyre készülő diákjaink csiszolhatták tovább a műsorukat. Ezúton is köszönjük Tanár úr hatalmas segítségét! A kurzusról készült képeket ITT tekinthetik meg.

Nagy sikerrel szerepeltek diákjaink a 2018. február 10-én megrendezett Országos Szakgimnáziumi Zenekari Versenyen.
Fúvószenekarunk és szimfonikus zenekarunk 1. díjat hozott el, míg kamarazenekarunk 2. helyezést ért el.
Nagyon köszönjük a karmesterek, Dubóczky Gergely, Kiss Zoltán és Tuska Zoltán kiváló munkáját!
Külön öröm volt látni a sok közismeretet tanító kollégát is a nézőtér soraiban, a lelkes muzsikáláshoz az ő csillogó szemeik is hozzájárultak.