II. Országos Harmonikafesztivál

2018. 09. 28.

Bartók Béla Konzervatórium II. Országos Harmonikafesztivál

Időpont: 2018.okt.28.
Helyszín: Bartók Béla Konzervatórium, Budapest
1065 Budapest, Nagymező u.1. (A cikk folytatódik)

  • Bartók Béla Konzervatórium, őszi zenei tábor keretében, megszervezi a II. Országos Harmonikafesztivált.
  • A fesztivál harmonikások számára kerül kiírásra. Minden résztvevőnek egy, vagy kettő szabadon választott művet lehet előadni.
  • A fesztiválon való részvételnek előfeltétele nincs. Részt vehetnek a zeneiskolák tanulói (szólisták és kamaracsoportok)
  • A fesztivál 2018. október 28.-án kerül megrendezésre Budapesten, a Bartók Béla Konzervatóriumban (1065 Budapest, Nagymező u. 1)

 

A fesztivál célja:

Ifjúsági harmonikások részére fellépési lehetőség biztosítása. Tehetséges harmonikások megismerése, szakmai fejlődésük nyomon követése, segítése. A tanulók ismerjék meg egymást, cseréljék ki tapasztalataikat, segítsék egymást a tanulásban. A harmonikás képzés népszerűsítése fiatalok körében. Az oktatók számára is találkozási lehetőség, ezzel is segítve a szakmai információk cseréjét.

A résztvevők jelentkezésüket a jelentkezési lap kitöltésével nyújthatják be 2018. október 20-ig, az alábbi címre elküldve: mihaly.demeniv@gmail.com A részvétel díjtalan. A fesztivál résztvevői saját maguk fedezik az utazási- és egyéb költségeiket. Minden résztvevő emléklapot kap.

A fesztivál szervezője fenntartja magának a jogot - a résztvevő a jelentkezési lap aláírásával egyben elfogadja -, hogy fénykép - és videofelvétel készülhet a rendezvényről.

Jelentkezési lap letölthető ITT

A rendezvény részletes programja, megtekinthető ITT

Bővebb információ:

         e-mail: mihaly.demeniv@gmail.com
         telefon: Demeniv Mihály: +3670/6057490