Felvételi eredmények

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételiző Diákok!

 

A pályaalkalmassági meghallgatások utolsó napja március 4., szombat lesz.

Az ideiglenes felvételi jegyzéket előreláthatólag március 10-én, pénteken 16 órakor hozzuk nyilvánosságra.

Addig is szíves türelmüket kérjük.

 

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Az alábbiakban ismertetjük a 2017/2018. tanévre a központi felvételi eljárásban felvételizettek eredménylistáját megfelelt, illetve nem felelt meg minősítéssel. A listát helyben szokásos módon tesszük közzé (a www.konzi.hu oldalon, illetve az utcai hirdetőtáblánkon).

Az írásbeli szolfézs feladatlapokba kérésre betekintést biztosítunk 2017. március 24-én, pénteken előre egyeztetett időpontban. Ez irányú szándékukat kérjük, előre jelezzék a bbzsz@lisztakademia.hu e-mail címen.

Tájékoztatjuk a jelentkezőket és szüleiket, hogy a tanulói adatlapok módosítását (iskolák/tagozatok sorrendjének módosítása) 2017. március 16-án és 17-én a tanulók általános iskolájában lehet kezdeményezni.

Végleges felvételi jegyzék április 19-e után várható. A felvételről szóló határozatokat 2017. április 26-ig postázzuk a jelentkezőknek és az általános iskoláknak. A levélben fogunk a beiratkozásról és további fontos információkról is tájékoztatást adni.

Az érettségi utáni OKJ-s képzésre jelentkezők szintén ugyanebben az időszakban, a fent említettek szerint, a párhuzamos képzéssel megegyező módon kapnak hivatalos értesítést.

Az átjelentkező tanulókat hivatalos levélben értesítjük a további teendőkről.

Budapest, 2017. március 10.