A zene Magyarország mindennapi életének mindig is jelentős része volt és az is maradt.
- Solti György

E-Napló

Elektronikus napló az iskolánkban

A XXI. század modern iskolájában elengedhetetlen a korszerű infokommunikációs eszközök használata az oktatással kapcsolatos adminisztráció területén is. Ennek egyik hatékony eszköze lehet az elektronikus napló alkalmazása, amely alkalmas a tanárokra, az osztályfőnökökre nehezedő adminisztrációs terhek könnyítésére.

Az elektronikus naplók használatával szemben azonban a mai napig is számos ellenérzés van az iskolák pedagógusaiban és vezetőiben. Ezek egyrészről az elektronikus napló jogszerű - a papír alapú naplót teljes körűen kiváltó - használatával kapcsolatosak, sok intézmény nem tudja eldönteni, hogy az e-napló használata megfelel-e a jogszabályi előírásoknak, használata tényleges előnyt biztosít-e a tanárok, diákok és szülők számára? Reméljük mostanra minden felmerült kérdésre pozitív választ tudunk adni!

 

Az elektronikus napló bevezetése célegyenesbe érkezett!

2016. szeptember 1-től  a közismereti tantárgyakat tanító kollégák által már kipróbált és megismert rendszert használjuk, mely az alábbi oldalról érhető el:

konzi.e-kreta.hu

A hozzáférést minden szülő megkapta szeptember folyamán, így naprakészen tudják követni gyermekük közismereti teljesítményét.