A zene Magyarország mindennapi életének mindig is jelentős része volt és az is maradt.
- Solti György

Kiadványok

Figaro

( A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzatának havonta megjelenő ingyenes lapja. )

MÜPA magazin

(Az évente öt alkalommal (január, március, május, szeptember, november) megjelenő Müpa Magazint a Művészetek Palotája megbízásából készíti a Fideliomédia Kft. Az elegáns megjelenésű periodika hasábjain a hazai szaksajtó legnevesebb képviselői mutatják be hosszabb lélegzetű írásaikon keresztül a Művészetek Palotája legizgalmasabb produkcióit.

Az igényes kivitelezésű, 64+4 színes oldalon megjelenő, ingyenes terjesztésű lap 15 ezer példányban hozzáférhető a Művészetek Palotájában és országszerte további mintegy 80 terjesztési ponton.)

MüPA magazin

Bóbita magazin

(A 2011. novembere óta megjelenő kiadvány elsősorban a gyerekes családoknak segít ajánlataival a szabadidő hasznosabb eltöltésében.)

Bóbita magazin

Fidelio magazin

(A Fidelio kulturális programmagazin – közvetlen elődeihez, a Fidelio Esthez, illetve korábban Fidelio Súgóhoz hasonlóan – havonta 80-128 színes oldalon, 50 ezer példányban megjelenő, ingyenesen és országosan terjesztett kiadvány egyedülálló lehetőséget biztosít a kulturális események és termékek iránt érdeklődő, igényes célközönség megszólítására. A színház, a tánc, az opera és a musical, a klasszikus és kortárs zene, a gyerekprogramok, a jazz és a világzene, valamint a képzőművészet aktualitásainak átfogó és részletes bemutatásával a Fidelio elsősorban az igényes szórakozásra vágyók, a kulturális programokat keresők nélkülözhetetlen kalauzaként kívánja szolgálni olvasóit. A Fidelio programbontásában ingyenesen jelentetjük meg a budapesti és Pest megyei színházi, táncos, zenei és képzőművészeti rendezvényeket – így olvasóink minden számban nem kevesebb, mint 1600-2000 kulturális eseményről kapnak információkat. A külföldi és vidéki kulturális rendezvényekről, fesztiválokról a magazin elején található Hírek és Országjáró rovatokban számolunk be. A tartalmát és kivitelezését tekintve egyaránt új mércét felállító kulturális programmagazin országos lefedettséget biztosító terjesztési hálózata garantálja, hogy partnereink és hirdetőink nemcsak a budapesti, hanem az agglomerációban élő és a vidéki kultúrafogyasztókhoz is eljuttathatják üzeneteiket.)

Fidelio magazin